Tudományos vizsgálatok a homeopátiában

Thursday, November 3, 2016

Robert Medhurst, ausztrál homeopata cikkgyűjteménye

Értékes cikkgyűjteményt kaptunk Ausztráliából, Robert Medhurst ausztrál homeopata válogatása 449 absztraktot tartalmaz, 2016 augusztusáig dolgozza fel a homeopátiával kapcsolatos humán, állati, növényi és in vitro tudományos vizsgálatokat. 

A vizsgálatokat olvasva láthatjuk, hogy a homeopátia pozitív hatását valójában számos, jól megalapozott objektív kutatás igazolja.

Robert Medhurst:

„Folyamatosan ámulatba esem attól ahogyan a kritikusok könnyedén kijelentik, hogy nincs bizonyíték a homeopátia hatásosságát illetően. És még inkább ámulatba ejt az, hogy ennek a kijelentésnek a valóságát egyáltalán nem ellenőrzi a média.  Az az állítás hogy nincs bizonyíték a homeopátia működésére, egyértelműen hibás. Az összegyűjtött több száz  emberi, állati, növényi és in vitro tudományos kutatás igazolja, hogy a homeopátia hatásos gyógymód.”

Értékeld a cikket: 
No votes yet
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.