Újabb vetítés! Regisztráció a Just one drop c. homeopátiáról szóló dokumentumfilm vetítésére

dec
14
dec/14 17:00
Premier Kultcafé, Budapest, Üllői út 2-4, 1085
Mikor: 
2017 dec 14 - 17:00
Hol: 

Premier Kultcafé, Budapest, Üllői út 2-4, 1085

Just one drop - A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően újra vetítjük Laurel Chiten homeopátiáról szóló dokumentumfilmjét.

Az ausztrál és amerikai bemutató után Budapesten is levetítjük Laurel Chiten filmjét, amelyet 8 éven keresztül a világ számos országában forgatott orvosokkal, történészekkel, tudósokkal, homeopatákkal, betegekkel és szkeptikusokkal. Lebilincselő és kiegyensúlyozott film, amely a homeopátia történetétől az emberek saját történetéig teljes körűen és elfogulatlanul mutatja be a homeopátiát, hogy azok, akik nyitottak ennek megismerésére, objektíven tájékozódhassanak.

Jöjjön el, vegyen részt Just One Drop budapesti zártkörű vetítésén!

Regisztrálnia minden résztvevőnek szükséges. Egy regisztrációval egy fő vehet részt a vetítésen. A jelentkezési linket, amit a tovább küldhet, a kitöltött űrlap végén találja.

A vetítés ideje:

  • Mikor:2017.december 14-én 17.00. (csütörtök)
  • Helyszín: Premier Kultcafé, Budapest, Üllői út 2-4, 1085

A részvétel ingyenes.

A vetítést megelőző napokban küldjük a visszaigazoló e-maileket. Kérjük, ha úgy látja nem érkezett meg a levelünk, mindig ellenőrizze a levélszemét és promóciós leveleit is.

Jelentkezni itt lehet

A nőknek óriási szerepe volt abban, hogy Amerikában fenn tudott maradni a homeopátia. Mert a nők pontosan tudják, mire van szükségük a gyerekeiknek.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!