Rólunk

A klasszikus homeopátia művelőiként üdvözöljük honlapunkon!

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület jelenlegi formájában 1991-től működik, az 1865-ben alakult Magyar Hasonszenvi Orvosegylet utódjaként. Egyesületünk önkénteseink munkáján alapuló, pártoktól független, közhasznú civil szervezet.

Fő célkitűzéseink a homeopátia mint komplementer gyógymód megismertetése a lakossággal, a homeopaták képzése és továbbképzése, a gyógymód magas színvonalú művelése és a homeopaták érdekeinek képviselete. 

2017. június 11., vasárnap

Az egyesület legfőbb szerve az évente összehívott közgyűlés. 

2017. június 11., vasárnap

Legyen aktív homeopata vagy önkéntes munkájával, anyagi hozzájárulásával támogassa a homeopátiát!

2017. május 25., csütörtök

"Az orvos legfőbb és egyedüli elhivatottsága, hogy visszaadja a betegek egészségét, ezt nevezzük gyógyításnak." Dr. Samuel Hahnemann, Organon 1. §., 1842

2017. május 25., csütörtök

Köszönjük, hogy Ön is a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületet és a homeopátia megismertetését, népszerűsítését támogatja! Mire fordítjuk adományát? A teljes befolyt összeget a homeopátia megismertetésére, népszerűsítésére fordítjuk.

Samuel Hahnemann

1991. október 12-én megalakult a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE), miután 1990-ben az Egészségügyi Tudományos Tanács nem tartotta indokoltnak a homeopátia tiltását. Az Egyesület a Hasonszenvi Orvosegylet hagyományait szeretné folytatni, melynek utolsó elnöke Schimert Gusztáv (... Tovább

A weboldalunkkal kapcsolatos technikai észrevételeit kérjük, jelezze nekünk alábbi űrlapon. Amennyiben email címét is megadja, válaszunkkal megkeressük Önt. Észrevételeit előre is köszönjük: weboldal adminisztráció.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!