Orvos válaszol

Kérdése elküldése előtt

kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltett kérdésekre adott válaszok nyilvánosan jelennek meg. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem. Ezért kérjük nevüket, címüket és egyéb személyes adataikat ne adják meg, amennyiben nem szeretnék, hogy azok a honlapon megjelenjenek.

2018. June. 26. Tuesday

Az iden tavasszal Hashimotot diagnosztizaltak nalam ( 98 IU/ml az enyem,a normal ertek pedig 50ig van). Az elmult bo 2 evben 10 kg felszedtem es tornaval+ dietaval sem megy le. Nagyon zavar. 

2018. June. 18. Monday

Macskámnak évek óta tartó makacs vírusos csúnya vörös ínygyulladása van bűzös szájszaggal, ami antibiotikum kúrától átmeneti javulás után újra visszatérő tünet. Van-e lehetőség gyógyítani vagy legalább enyhíteni?

2018. June. 15. Friday

11 éves boxer kutyának izületi kopás miatt nehézkes a járása. Milyen szerrel lehetne enyhíteni a tüneteit?

2018. June. 11. Monday

3 hónapja született a második kisfiam. Korábban is meglévő, de soha panaszt nem okozó aranyerem, még a szülés után sem okozott gondot. Eddig.

2018. May. 27. Sunday

Tudom, hogy minden egyes betegséggel nagyobbá válik az orrmandulája. Műtéthez még túl kicsi, és ha elkerülhető lenne annak nagyon örülnék.

2018. May. 10. Thursday

Páromnak övsömör utáni idegfájdalma van. Pangásos szivelégtelensége van ami együtt jár a vese elégtelen müködésével is.

2018. April. 15. Sunday

Olyan problémàm van, hogy 6-8 hónapig rendszertelen volt a vérzésem. 42 éves vagyok vannak gyermekeim.

2018. March. 19. Monday

Kisfiam Tetraxim (6 éves kori) oltást kapott kb. másfél hónapja. Közvetlen utána tikkeléses tünetei jelentkeztek...

2018. February. 28. Wednesday

Pajzsmirigy alulmûködésre a Thyreoidea nevû homeopátiás szert milyen hígításban ès milyen adagolásban kell alkalmazni? 

2018. February. 8. Thursday

Jóindulatú prosztata nagyobbodásom van, 5,3x5,8x5,6 cm, melyen van egy közép lebeny. Ezen lebeny miatt gyakori vizelési ingerem van és nehezen indul, fõleg éjszaka, mikor több vizelet összegyül. 

2018. January. 25. Thursday

Mivel ennyi idő alatt se sikerült egy készítménnyel sem érdemleges eredményt elérni, így most úgy döntött elhagyja ezeket, és kérésemre nyit alternatívabb gyógyulási formák iránt... 

2018. January. 22. Monday

Kisfiamnak (17éves), a bal álla alatti nyirokcsomók duzzadtak meg, enyhén fáj a feje, az orrából sárgás zöldes nyúlós folyadékot fúj ki. A torka piros, belső felső fogsora is érzékenyebb, pirosabb.

2017. December. 22. Friday

A gyógyszertárakban vásárolt homeopatias készítményeknél megfigyeltem, hogy nem tartják be a tárolásra vonatkozó szabályokat (elektromágneses sugárzás, számítógép, a pénztárnál elektromos lézeres árleolvasó stb.).

2017. November. 11. Saturday

A kisfiam 4 éves. Immunerősítésre a Echinacea angustifolia D6 és a Vincetoxicum hirundinaria D6 golyókból 1x3 golyót adtam neki 1 hétig. A kérdésem az lenne, hogy a kettő együtt nem volt- e túl sok...

2017. October. 31. Tuesday

Irritàbilis bèlszundròma tipikus tüneteitől szenvedek. Èvekkel ezelőtt is ilyen mèrtèkű volt akkor is a homeopàtia segìtett. Szinte minden èteltől a vìztől is puffadok erős gàz kèpzősès gōrcs alakul ki.

2017. October. 16. Monday

Mióma és rendellenes vérzés. 48 éves vagyok, nőgyógyászati problémákkal küzdök. Rendellenesen bő vérzésem van, alvadt darabokkal. Később tiszta piros lesz. Hosszú vérzéseim vannak, nincs rendezett ciklusom.

2017. October. 9. Monday

Már többször is homeopatiás szerrel gyógyultam. Éppen ezért fordulok Önökhöz. Két hete lumbágot diaktonizált a reumatologus. Tünetem: derék,csipőből jövö hajlatba kiható ,comba és végül térdbe is kisugárzó nagyon erős fájdalom.

2017. September. 28. Thursday

Fél éve szedem a Conium Maculatum C9-es golyókat (napi 2x), kérdésem, hogy mellékhatásként lehet-e heves szívdobogásérzésem?

2017. September. 11. Monday

Serdülő korom óta fejbőr folliculitisem van. Elsősorban a koponya falcsont-nyakszirtcsonti részén! A napsütés hatására romlik, zsíros (seborrheas) a fejbőröm!

2017. September. 7. Thursday

Kisfiam 17 és fél éves és nagyon utálatos velem. Tudom, hogy kamasz, de tényleg nehezen lehet így élni vele. Legutóbb azt mondta, hogy a hangom is nagyon irritálja...

Pages

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!