Jan Scholten tanfolyama - Csodálatos növények - Wonderful Plants

Ára: tagoknak 58 000 Ft, nem tagoknak 58 000 Ft + 2 500 Ft pártolói tagdíj

Jan Scholten tanfolyama - Csodálatos növények - Wonderful Plants

Hol: 

Online tanfolyam - bárhonnan elvégezheti!

Scholtenre a világon mindenütt úgy gondol a szakma, hogy ő az a gondolkodó, aki a homeopátia számára megértette és feldogozta a periódusos rendszert.
Azóta világossá vált számára, hogy a periódusos rendszerben fellelhető minta, az egyes sorok és stádiumok értelmezése felhasználható a növényi és állati  birodalomhoz tartozó esetek elemzésekor is.

Az utóbbi években Jan Scholten a növények népes birodalmával foglalkozott.  Kidolgozott egy olyan homeopátiás elméletet, amelynek alapján a növények kiterjedt birodalma egy megérthető és követhető rendszerbe foglalható, és amelynek segítségével a beteg számára szükséges ritka növényi szereket is megtalálhatjuk.

Jan Scholten ismét egy valódi áttörést jelentő, és a homeopátia számára új távlatokat nyitó elméletet alkotott. A növényekkel kapcsolatos elméletét és mintegy 2000 növénycsalád és növény homeopátiás ismertetését „A csodálatos növények” című művében és a Qjure.com (link is external) honlapon tanulmányozhatjuk. 

A tanfolyam követő tolmácsolással hallható, a felvételen az előadók mellett a diajegyzeteket is párhuzamosan láthatjuk, így a tanfolyam jól követhető és élményszerű.  

A program részletei

 • A tanfolyam típusa: Továbbképző tanfolyam
 • Kinek: homeopátiás előképzettséggel rendelkező egészségügyi szakembereknek
 • Előadások száma: ​10​
 • Időtartam: ​15 óra 14 perc
 • Diajegyzet: ​van​
 • Hozzáférés fajtája: egyszeri
 • Hozzáférés időtartama: ​30​ nap
 • Tanfolyam díja: tagoknak 58 000 Ft, nem tagoknak 58 000 Ft + 2 500 Ft pártolói tagdíj (11649001-50427900-49000006)
 • Jelentkezésiroda@homeopata.hu
   

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.