Elmélyülés az állatok birodalmában

Mikor: 
2021. október 1., péntek2022. január 31., hétfő
Hol: 

Online tanfolyam - bárhonnan elvégezheti!

Szeretjük őket? Utáljuk őket? Túl sokan vannak? Hiányzik, ha nincs? Hullik a szőrük? Nyáladzanak? Rúg, harap, karmol?

Lényeg a lényeg - mióta emberiség van, azóta háziállata is van. Ezredévek óta együtt élünk velük, szolgálnak, segítenek, törődünk velük és törődnek velünk.

Gyógyíthatjuk őket, ha megértjük, mi a bajuk igazából. 

Gyógyíthatunk velük, ha megértjük, mi a lényege annak az állatnak.

A homeopátia az állatok megértését is egy új dimenzióba emelte.

Jan Scholten megnyitotta előttünk az ásványok birodalmát, ezen az úton haladva a növények és állatok birodalmába is magasabb szinten nyerünk bebocsájtást. A Joshi házaspár szerint sokkal gyakrabban kellene állati szert rendelnünk pácienseinknek. Az állati birodalom megismerésével még jobban megérthetjük és gyógyíthatjuk betegeinket.  

Ez a tudás egy olyan erős kapcsot varázsol a homeopaták és az állatok közé, amit sokszor “civil” állatbarátok, csak úgy írnak le: Hát ezt meg honnan tudta…?

Mélyülj el az állatok birodalmában!

Hallgasd, nézd online előadásainkat  nagy kedvezménnyel!

Sorozatunkban minden hónapban más tanfolyamot érhettek el kedvezményesen.

Egy tanfolyam befizetésével a megjelölt időszak alatt lehet kedvezménnyel meghallgatni az előadást.

Ha mind a négy tanfolyamra egyszerre befizetsz, további 10 % kedvezményt biztosítunk!

A négy tanfolyam együttes kedvezményes ára: 30.600 forint 2021. október 31.-ig befizetve.

 

Állati jó szerek  - 20.000 forint helyett 6000 forintért

2021. október 1-31.

2016. őszén az egyesület rendszerszemléletben jártas tagjai (dr. Auer Katalin, dr. Bódizs Ildikó, dr. Gál Adrien, dr. Herczeg Márta, Pocsaji Ágnes, Szilágyi Bettina, dr. Tóth János) egynapos tanfolyam keretében fontos ismereteket adtak át az állati birodalomról. 

Miről hallhattok a tanfolyamon?

Izgalmas esetekkel illusztráljuk a betegekben megbúvó állati energiát és ismertetjük a szerekhez tartozó Materia Medicát is. A szercsoportok közös jellemzőinek tudatában könnyebben ráismerhetünk az állati szerekre.

A tanfolyam során minél több oldalról ismertetjük a visszatérő témákat, jellemző tünetegyütteseket és patológiát az EMLŐSÖK, PÓKOK, ROVAROK, KÍGYÓK és MADARAK csoportjánál.

Külföldi előadásokon, idegen nyelvű könyvekből, szaklapokból szerzett tudásunkat és az elmúlt években szerzett saját pozitív tapasztalatainkat szeretnénk Veletek megosztani.

Jelentkezés: 

https://www.homeopata.hu/hu/tanfolyam/allati-jo-szerek

 

Az állatok birodalma homeopátiás szemmel - 58.000 forint helyett 18.000 forintért

Bawisha Joshi és Sachindra Joshi tanfolyama

2021. november 1-30.

A mumbai Joshi házaspár, akik "dinamikus duó"-ként ismertek a világban, 2017. májusában tartottak szemináriumot Budapesten. Az állati szerekről kidolgozott rendszerüket ismerhetjük meg az online tanfolyamon, melynek segítségével jóval egyszerűbben tudjuk felismerni és beazonosítani az állati szereket.

A tanfolyam követő tolmácsolással hallható, a felvételen az előadók mellett a diajegyzeteket is párhuzamosan láthatjuk, így a tanfolyam jól követhető és élményszerű.

"Mi, emberek elsősorban az állatokhoz tartozunk, így nem meglepő, hogy úgy érezzük, sokféleképpen vagyunk kapcsolatban velük. Ez a kapcsolat lehet pozitív vagy negatív. Szerethetjük őket, félhetünk tőlük, ellenszenvet érezhetünk irántuk. Néhányunk egyszerűen csak csodálja őket a természetben. Mivel a külvilág puszta visszatükröződése mély, belső mintáinknak, a szeretett, gyűlölt, félt állatok valójában legbensőbb természetünkkel és mintáinkkal rezonálnak."

Jelentkezés:

https://www.homeopata.hu/hu/tanfolyam/az-allatok-birodalma-homeopatias-szemmel

 

Hüllők Meghna Shah  - 22.900 forint helyett 7000 forintért

2021. december 1-31.

Meghna Shahtól, Sankaran iskolájának dékánjától tanulhatunk a kígyókról és más hüllőkről.

Sankaran egyik legközelebbi  munkatársa, tanítványa, a The Other Song Academy dékánja, dr. Meghna Shah a kígyókról, hüllőkről tartott egynapos tanfolyamot. Meghna a téma egyik legjobb szakértője, a hüllőkről szóló könyv társszerzője.

Kicsoda Meghna Shah? Egy fiatal, dinamikus, elkötelezett, intelligens és őszinte ember, aki rendkívül intuitív gondolkodású, ugyanakkor érzéke van a kutatásokhoz is. Kiváló vezetői tulajdonságokkal rendelkezik, és óriási jártasságot szerzett a pszichológiában. A homeopátia lelkes híve, és 10 éven át dr. Rajan Sankarannál tanult, valószínűleg az egyik legjobb homeopátiás szakember és tanár a fiatal generációban...

Jelentkezés:

https://www.homeopata.hu/hu/tanfolyam/meghna-shah-kigyok-es-mas-hullok

 

Házi kedvencek gyógyítása homeopátiával - 10.000 forint helyett 3000 forintért

2022. január 1-31.

Kedvenc állatainkról tanulhatunk homeopata állatorvos kollégáinktól.

Megtudhatjuk, miben más az állatok klinikai vizsgálata az emberénél.

Jobban megismerhetjük kedvenceink viselkedését, lelki problémáit.

Hasznos tanácsokat kapunk az etetéssel kapcsolatban.

A Barf diétáról is szó lesz.

Végigkísérjük a születéstől halálig felmerülő problémákat és homeopátiás bevált indikációkat.

Továbbképzésünket orvosoknak, gyógyszerészeknek és minden érdeklődő homeopata állattulajdonosnak szántuk, akik szeretnék hatékonyabban gyógyítani házi kedvenceiket homeopátiával.

Jelentkezés: 

https://www.homeopata.hu/hu/tanfolyam/hazi-kedvenceink-gyogyitasa-homeopatiaval

 

Ha mind a négy tanfolyamra egyszerre befizetsz, további 10 % kedvezményt biztosítunk!

A négy tanfolyam együttes kedvezményes ára: 30.600 forint 2021. október 31.-ig befizetve.

Számlaszámunk: 11649001-50427900-49000006

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.