Sal Péter, Dr.

Sal Péter, Dr.

ECH+L - gyermekorvos
Egyesületi Elnökségi tag
Egyesületi Etikai Bizottsági tag
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, XIV. ker.
Bejelentkezés: 
06-1-273-2564, 06-30-645-6599 (8:00-9:00)

Homeopátiával 1998 óta foglakozom.

Részt vettem a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület homeopátiás orvosképzésén, majd 2000-ben a Semmelweis Egyetemen licencvizsgát tettem, 2008-ban homeopátiás európai diplomát (ECH) szereztem.

2008 óta képviselhetem az Egyesületet a brüsszeli székhelyű Európai Homeopátiás Bizottság politikai albizottságában. Orvosoknak, gyógyszerészeknek, ezen kívül laikusoknak szóló homeopátiás tanfolyamokon tartok előadásokat.

2010 óta vagyok az Egyesület Elnökségének tagja.

Házi gyermekorvosként dolgozom Zuglóban, ugyanitt magánrendelést is folytatok, elsősorban, de nem kizárólag gyermekek számára.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.