Román Ágnes, Dr.

Román Ágnes, Dr.

ECH+LP
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, XI. ker.
Bejelentkezés: 
06-30-310-3506 (h-p: 8:00-9:00)

Dr. Román Ágnes

  • Rendelő: Budapest.XI. Nagyszeben út 5 F. 1.em.10
  • Telefon: +36 30 310 3506

Homeopátiás vizsga ECH+LP

  • 1973-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
  • 1975-ben szakvizsgáztam fogászat és szájbetegségekből.
  • 2006 óta foglalkozom a homeopátiával.

Nagyon fontosnak tartom, hogy  a homeopátiás szereknek semmi mellékhatása nincs, ezért is hívják  szelid gyógymódnak. Számomra szintén nagyon fontos, hogy az egész embert szeretném gyógyítani és nemcsak a páciens tüneteit. A homeopátia regulációs terápia, hiszen a homeopátiás szerek működésbe hozzák a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A rendelő megközelíthetősége, 139 busszal Nagyszeben térnél kell leszállni, a MOL kút mögött utca Nagyszeben út. Vagy 153 busszal a Nagyszeben útnál kell leszállni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.