Események

nov 14
2020. november 14., szombat

Radványi Noémi – Növénygyógyítás homeopátiával. Radványi Noémi homeopata, a Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület elnöke, a Növénygyógyítás homeopátiával című könyv fordítója.

nov 21
2020. november 21., szombat

Papp Huba – A holisztikus fogászat ösvényein. Holisztikus fogorvosként egy negyed százada tágítom a megismeréseim és a gyógyítási eszközeim határait.

nov 28
2020. november 28., szombat

Lieber Andrea – Mindenki ért hozzá, de igazából mégsem… a Kozmetika. Homeopátiás orvos, természetgyógyász, kozmetikus.

dec 5
2020. december 5., szombat

Pharma Nord - Koenzim Q10 használata a gyakorlatban 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.