Synergy of Approaches

Synergy of Approaches

nov
06
nov/06 15:00 - nov/11 18:30

A konferencia online, a Zoom platformon keresztül kerül megrendezésre

Massimo Mangialavori, Resie Moonen, Rajan Sankaran, Jan Scholten, Annette Sneevliet, Janet Snowdon, Michal Yakir, Paresh Vasani

Mikor: 
2020 nov 6 - 15:00 - 2020 nov 11 - 18:30
Hol: 

A konferencia online, a Zoom platformon keresztül kerül megrendezésre

Kedves Kollégák,

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy remek konferenciát! 

Synergy of Approaches címmel 7 nemzetközi hírű, különböző módszerekkel dolgozó homeopata mutatja be, hogyan oldja meg az eseteit, hogyan dolgozik a mindennapokban. Megvitatják a módszereikben mutatkozó különbségeket és a közös pontokat is. A rendezvény célja, hogy közösen gondolkodva előmozdítsa a homeopátia fejlődését olyan módon, hogy a különböző megközelítéseket egyre hatékonyabban legyünk képesek ötvözni egymással a gyakorlatban.

A konferencia online, a Zoom platformon keresztül kerül megrendezésre

2020. november 6-11. között.

Az eseményről felvétel készül, amely további 30 napig szabadon hozzáférhető a résztvevők számára!

A konferenciáról részletesen az alábbi honlapon keresztül tájékozódhattok: https://synergy-of-approaches.com/

FONTOS!

A konferencia szervezői a magyar résztvevők számára csoportos kedvezményt ajánlottak fel, amelynek mértéke a résztvevők számától függ. Ezért kérünk Benneteket, hogy a részvételi szándékotokat az Egyesület e-mail címére küldjétek el! (iroda@homeopata.hu)

Várjuk jelentkezéseiteket!
A Vezetőség

Regisztráció

Kapcsolat

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.