Resie Moonen tanfolyama - Budapest, 2018 május 4.-6.

Sorok és stádiumok az ásványi és növényi birodalomban

máj
04
máj/04 13:00 - máj/06 18:00

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Resie Moonen tanfolyama - Budapest, 2018 május 4.-6.

Mikor: 
2018 máj 4 - 13:00 - 2018 máj 6 - 18:00
2018. május 4., péntek
Hol: 

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Resie Moonen súlyos betegségek, pl. autoimmun betegségek és egyéb akut és krónikus állapotok videóeseteit mutatja be hosszú esetkövetéssel. Az esetek között lesznek csecsemők, kisgyermekek és felnőttek esetei is, olyan páciensek videói, akik ásványi és növényi szereket kaptak.

Resie az eseteken keresztül bemutatja az egyes sorok és stádiumok jellegzetes mintázatait, és elmagyarázza, hogy ezeket az információkat hogyan lehet a megfelelő gyógyító szer kiválasztásához felhasználni a növényi és ásványi birodalom esetében. Ha ismerjük egy növénycsalád érzetét és témáit, akkor a páciensre jellemző stádium azonosítása alapján eljuthatunk a megfelelő szerhez. Ezen a módon egy mélyebb szinten érthetjük meg a növényi szereket, ami nagy segítséget jelent a legmegfelelőbb szer kiválasztásához. Resie beszélni fog az Umbelliferae (Apiaceae) és a Rutaceae növénycsaládokról és elmagyarázza az egyes szereket Jan Scholten növényi rendszere alapján.

  • Jelentkezési határidő: 2018. május 2.
  • A tanfolyam díja: 58 000 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk

  • Levélcímünk: 1506 Budapest Pf. 59.
  • Iroda és rendelő: 1118 Budapest, Gazdagréti tér 5.
  • 3-as sz. háziorvosi rendelő
  • Irodaidő: szerda 8-13 h, csütörtök 15-20 h
  • Telefon: +36-30-400-5069
  • Email: iroda@homeopata.hu

Regisztráció

Jelenkezés a tanfolyamra

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.
A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.