Rajan Sankaran Budapesten

okt
05
okt/05 13:00 - okt/07 18:00
ELTE Egyetemi Kongresszusi Központ

8 doboz módszer

Rajan Sankaran Budapesten

Mikor: 
2018 okt 5 - 13:00 - 2018 okt 7 - 18:00
Hol: 

ELTE Egyetemi Kongresszusi Központ

Tanfolyamajánló

2006. után most október elején ismét vendégül látjuk korunk egyik legnagyobb iskolateremtő homeopátiás nagymesterét dr. Rajan Sankaran-t. Abban a különleges szerencsében van részünk, hogy budapesti tanfolyamán Sankaran személyesen vezet be minket a 8 doboz módszer rejtelmeibe, ami homeopátiás praxisának legfrissebb és eddig legsikeresebb eszköze.

Rajan Sankaran korunk legnagyobb iskolateremtő homeopátiás nagymesterei közé tartozik. Közel 4 évtizedes munkássága alatt folyamatosan csiszolgatta, pontosította és érthetőbbé varázsolta számunkra a homeopátia világát: Sankaran ismertette meg velünk a  szituációs gondolkodást, majd az érzetmódszeren alapuló esetfelvételt, a páciens és a megértés 7 szintjét, a szinergia gondolatát (a tüneteknek, a rendszernek és a szer géniuszának találkoznia kell egy közös metszéspontban, hogy sikeres legyen a gyógyszerünk), majd a 8 doboz módszert, ahol az eddigi tapasztaltak esszenciáját sűríti össze. 

Sankaran folyamatosan oktat, hazájában a The Other Song Akadémián, gyógyít a saját klinikáján, és nem utolsó sorban minden évben számtalan előadást és tanfolyamot tart világszerte. 2006-ban járt először Budapesten, akkor nagy érdeklődéssel hallgattuk közel 300-an az érzetmódszerről szóló 3 napos tanfolyamát. 

Sankaran munkásságát magyar homeopaták lelkes csoportja is követte az utóbbi években,  külföldi továbbképzéseken kísérték a módszer alakulását. Megszerzett tudásukat egyesületi továbbképző tanfolyamainkon osztották meg velünk.
Köszönjük, hogy segítettek nekünk lépést tartani a modern homeopátiás irányzatok fejlődésével.

Az októberi tanfolyam kezdő és haladó homeopaták számára is  izgalmas, jól hasznosítható új ismereteket alkalmaz. A tanfolyamot nem rögzítjük, ezért ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat!

Várunk szeretettel, 
Magyar Homeopata Orvosi Egyesület


Ár

2018. május 31-ig 55.000 forint     

A részvételi igények minél pontosabb felméréséhez, a terem kiválasztásához, kérjük minél hamarabb jelezd részvételi szándékodat. Aki gyorsan dönt, nagyobb kedvezményben részesül! Jelentkezés a legnagyobb kedvezménnyel 2018. május 31-ig, a befizetési határidő: 2018. június 10. 

 • 2018. augusztus 31-ig 65.000 forint
 • 2018. október 4-ig 75.000 forint
 • Helyszínen: 80.000 forint
 • Napijegy:
  • 1. nap: 20.000 forint
  • 2. nap: 30.000 forint
  • 3. nap: 30.000 forint

Lépjen kapcsolatba velünk

 • Levélcímünk: 1506 Budapest Pf. 59.
 • Iroda és rendelő: 1118 Budapest, Gazdagréti tér 5.
 • 3-as sz. háziorvosi rendelő
 • Irodaidő: szerda 8-13 h, csütörtök 15-20 h
 • Telefon: +36-30-400-5069
 • Email: iroda@homeopata.hu

Regisztráció

Jelenkezés a tanfolyamra - Sankaran

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Kérjük jelölje, mely napokra szeretne jelentkezni!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.