Nyári Simile Olvasási Akció!

Nyári Simile Olvasási Akció!

júl
19
júl/19 00:00 - aug/20 23:59

Ingyenes akciónk 2019. 07.19-23-ig és 08.16-20-ig tart!

Mikor: 
2019 júl 19 - 00:00 - 2019 aug 20 - 23:59

Olvastad már az új digitális Similét? 
Érdekelnek érdekes esetleírások, új modern homeopátiás irányzatok?
Szeretnéd olvasni tapasztalt homeopata kollégák írásait? 

Most itt az alkalom: nyári Simile akciónk keretében 5 napig ingyen olvasható a Simile 1-1 száma!

2017 nyarán elindult az új digitális Simile. Nem csak az újság formája, hanem a tartalma is teljesen megújult, köszönhetően az új főszerkesztőnek, Pocsaji Ágnesnek, aki modern és nagyon sokszínű cikkekkel tölti meg újságunkat minden negyedévben. 

A Simile tematikusan felépített, a magyar homeopátiás közösség gondolkodását tükrözö, a bevált indikációktól a legmodernebb rendszerszemléleti gondolkodást bemutató szaklap, széles téma választékkal, a hétköznapi gyakorlaton alapuló esetekkel. 

Szeretnénk ha minél több homeopata olvasná a Similét, mert komoly  értéket képvisel a magyar homeopátiás életben.

Kedvcsinálónak olvassatok bele a Similébe!

Ingyenes akciónk időpontjai

Az újság a regisztrációt követően érhető el a fenti időtartam alatt. Egy regisztrációval mindkét szám olvasásához jogosultságot kap. A regisztráció után a honlapra belépve már olvashatóak is a fenti Simile számok.

Regisztráció Simile olvasáshoz

A hírlevélre való feliratkozással a felhasználó hozzájárul, hogy a Magyar Homeopata Egyesület híreivel, tanfolyamajánlataival közvetlenül a felhasználót keresse meg abból a célból, hogy a felhasználó igényeit - azok magasabb szintű kielégítése érdekében - felmérhesse. Egyúttal felhatalmazza a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületet, hogy a felhasználó adatait fenti célból kezelje: név, e-mail cím.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.