A Növények Csodálatos Rendje

szep
25
szep/25 00:00

A tanfolyam helyszíne:  Hunguest Hotel Millenium, 1089. Budapest Üllői út 94-98

Ismerd meg a növények homeopátiás rendszerét!
Michal Yakir tanfolyama. 2020. szeptember 25-27. 

A Növények Csodálatos Rendje - Michal Yakir tanfolyama

Mikor: 
2020 szep 25 - 00:00
Hol: 

A tanfolyam helyszíne:  Hunguest Hotel Millenium, 1089. Budapest Üllői út 94-98

Egyedülálló tanfolyamra hívunk benneteket. A növények homeopátiás rendszerének felfedezése korunkban zajlik. Michal Yakir Erik Erikson személyiségfejlődési modelljét alapul véve felfedezte hogy a növényi szerek és homeopátiás témáik a személyiség fejlődést, individuációt képezik le és ez alapján a növényi szereket világos áttekinthető rendszerbe lehet állítani. Tanfolyamunkon maga Michal Yakir vezet be minket egyedülálló, a gyakorlati életben jól használható, áttekinthető növényi rendszerébe. 

Michal Yakir 27 éve él Izraelben és dolgozik homeopataként. Ezalatt a hosszú idő alatt fejlesztette ki  saját megközelítését a növények  evolúciós homeopátiás  rendszerezésével kapcsolatban.

Mind botanikusként, ökológusként, korábban kutatóként, manapság lelkes kertészként, mindig is a természetben, különösképpen a növényekben található evolúciós rend homeopátiás alkalmazhatósága izgatta.

A téma évekig tartó kutatása, amihez hozzá adódtak a klinikai tapasztalatok, késő éjszakáig tartó tanulmányok, az új homeopátiás gondolatok és ideák, a kollégákkal való közös együttműködés - ezek mind segítettek abban, hogy összeálljon a saját botanikai, pszichológiai és kabbalista tapasztalataival együtt az a tudás hogy a világ egyetlen élő egység. 

Mindezek integrálása vezetett a Növénytábla kifejlesztéséhez, amely valóban a növényvilág csodálatos rendezettségét mutatja.

Mindezek mellett, Dr. Yakir  a Jeruzsálemi Egyetemen tudományos PhD fokozatot  szerzett (G. Vithoulkas közreműködésével), melynek témája a homeopátiás kezelés hatékonysága a PMS (premenstruációs szindróma) kezelésében. Évek óta tanít homeopátiát Izraelben, az utóbbi időben az egész világon. Az Izraeli Homeopátiás Egyesület elnöke is volt korábban és jelenleg ő az egyesület homeopátiás folyóiratának főszerkesztője.

A NARYANA kiadó angol és német nyelven adta ki könyvét: "A Csodálatos rend - A  növények táblázata" címmel.

Az évek során számos spirituális utat követtem, de legtöbbször saját belső utamat jártam, mely összekapcsolt  a Föld valódi lényegével.

Témák

A hétvégi szeminárium kibontja “A növények táblázatát”, de kissé új szemszögből, mert érinti Yakir “Ősi növényekkel” kapcsolatos legújabb munkáit is. Ha az idő megengedi, foglalkozunk a Liliales és Orchidea család jellegzetességeivel is.

Michal Yakir - m-yakir@bezeqint.net

Kapcsolódó információk

Regisztráció

Jelenkezés a tanfolyamra

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.