Hormonbetegségek támogatása homeopátiával

feb
24
feb/24 10:00

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Tanfolyamajánló

Mikor: 
2018 feb 24 - 10:00
2018. február 24., szombat
Hol: 

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Cukorbetegség, csökkent glükóztolerencia, policisztás ovárium szindróma, menstruációs zavarok, pajzsmirigy betegségek - a leggyakoribb hormonális betegségek, melyekkel a mindennapokban találkozhatunk.

Tudjuk, hogy a betegek egy része elégedetlen a hormonális zavarok allopátiás kezelésével. Megtapasztalják a hormonok erős, az egész szervezetre gyakorolt hatását mind a túlműködés, mind az alulműködés esetén vagy a hormonalapú gyógyszerek mellékhatásaként.

A hormonok valóban nagyon erős hatóanyagok. Mind a mai napig kutatják hatásukat a szervezetben. Egy biztos, hogy mindegyikre jellemző: igen mély szinten képesek szabályozni élettani folyamatainkat. Mi, boldog tudatlanok, mit sem tudunk arról a végtelen számú üzenetről, amelyet a hormonok a mirigyektől a sejtekig továbbítanak, és arra ösztönzik őket, hogy fenntartsák szervezetünk egyensúlyi állapotát, a homeosztázisunkat. Az átmenetek időszakában a hormonszintek ingadozhatnak, amelyek mély és véget érni nem akaró turbulenciával járnak. Hangulati zavarok, szélsőséges érzékenység, sírósság, ingerlékenység, megnövekedett étvágy, hízás, úszógumi megjelenése, alvási problémák, fejfájás, hogy csak a legjellemzőbbeket említsük.

Éppen ezért kiváló homeopátiás gyógyszereket lehet készíteni az emberi hormonokból.

A hormonális zavarok kezelését remekül ki lehet egészíteni homeopátiás gyógyszerekkel.

Ezekben a témákban merülhetünk el közösen dr. Borbély Katalin továbbképző tanfolyamán.

Lépjen kapcsolatba velünk

  • Levélcímünk: 1506 Budapest Pf. 59.
  • Iroda és rendelő: 1118 Budapest, Gazdagréti tér 5.
  • 3-as sz. háziorvosi rendelő
  • Irodaidő: szerda 8-13 h, csütörtök 15-20 h
  • Telefon: +36-30-400-5069
  • Email: iroda@homeopata.hu

Regisztráció

Jelenkezés a tanfolyamra

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.
A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.