Homeopátián innen és túl 2. - Harmadik nap

nov
28
nov/28 17:00

Tanfolyamunk a koronavírus járvány miatt online felületen zajlik. 

Harmadik nap: November 28. 17:00-18:30

Homeopátián innen és túl 2. - Harmadik nap

Mikor: 
2020 nov 28 - 17:00
Hol: 

Tanfolyamunk a koronavírus járvány miatt online felületen zajlik. 

Lieber Andrea – Mindenki ért hozzá, de igazából mégsem… a Kozmetika

Homeopátiás orvos, természetgyógyász, kozmetikus

Anaesthesiológusként kezdtem pályámat, majd bőrgyógyászaton dolgozva (és gyerekeim betegségeinek kezelése közben) fordultam a holisztikusság és a betegségek, problémák komplex kezelése felé. A gyógyítás más alternatíváit kerestem a minél mélyrehatóbb EGÉSZSÉG elérése érdekében. Elsőnek a homeopátia nyújtott lehetőséget a fejlődésre, majd természetgyógyászati képzésem további állomásai (fitoterápia, akupunktura, Bach virág terápia, Voll diagnosztika, stb). Különösen a bőrpanaszok azon határterületei érdekeltek, melyekre a bőrgyógyászat kevés megoldással szolgál. Szükségesnek látszott a kozmetika bevonása a kezelésbe és ennek megfelelően elvégeztem a kozmetikus iskolát is.

Ezzel az alapozással 1998. óta üzemeltetjük az „Orvosi Kozmetika és Természetgyógyászat”-ot, ahol az elnevezés pontosan kifejezi a többletet, az általános látásmódtól teljesen különböző hozzáállást. Mint a természetgyógyászat általában, úgy mi is holisztikusan (a teljes szervezetet figyelembe véve) igyekszünk Vendégeink / Betegeink segítségére lenni az egészség és szépség megőrzésében illetve a gyógyulásban. Képzettségünk és gyakorlatunk teszi lehetővé a problémák, tünetek hátterének speciális szemléletét és kezelését, kiemelve a speciálisan képzett és felelősségteljesen dolgozó kozmetikusok munkáját. A VALÓBAN FOLYAMATOSAN BIZTOSÍTOTT orvosi háttér lehetővé teszi bőrproblémák mélyreható rendezését és a kozmetikai eljárásokkal elérhető kimagasló eredményeket.

Gyógyító munkámban esetleg már nem is jelentkezik vezető tünetként a bőrprobléma. Ugyanakkor mindig megállapítható: Látható harmónia elérhető – belsőnk kiegyensúlyozottsága megjelenik külsőnkön is!

Mind testileg, mind lelkileg keveset törődünk Önmagunkkal, holott az lenne a legfontosabb, hogy figyeljünk testünk és lelkünk jelzéseire. A bőr a test és a lélek tükre is és jó lenne már a megbetegedés előtt a megelőzésre törekedni, amiben nagy segítséget nyújthatnak a természetgyógyászati módszerek is!

Egyre inkább úgy érzem, nagy jelentősége kell, hogy legyen munkámban a felvilágosításnak: minél többet tudunk a problémáink hátteréről, annál sikeresebben tudjuk megoldani őket. Sokat kell tudnunk az összefüggésekről ahhoz, hogy az életmódunk megváltoztatásával gyökeresen tudjunk egyensúlyt teremteni életünkben!

A bőr megmutat mindent, olvassunk a jelekből! 

Jól használható tudás az Egészséges Szépséghez, a Látható Harmóniához. Pl.: Mit kell tudnod, hogy a lehető legjobban láss a pályán? És lehető legjobban fektesd be a szépségedre fordított összeget? Használható tudás Nektek: Betegeidnél, Családodban – és személy szerint Neked! 

Ne lepődj meg, olyan dolgokat fogsz hallani, amikre nem gondoltál… 

Addig is gyűjtsd a kérdéseidet, beszéljük majd meg!

Kapcsolódó információk

Regisztráció

Jelenkezés a tanfolyamra

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.