Homeopátián innen és túl 2. - első nap

nov
14
nov/14 17:00

Tanfolyamunk a koronavírus járvány miatt online felületen zajlik. 

Első nap: November 14. 17:00-18:30   

Homeopátián innen és túl 2. - első nap

Mikor: 
2020 nov 14 - 17:00
Hol: 

Tanfolyamunk a koronavírus járvány miatt online felületen zajlik. 

Radványi Noémi – Növénygyógyítás homeopátiával   

Radványi Noémi homeopata, a Magyar Integratív Homeopátiás Egyesület elnöke, a Növénygyógyítás homeopátiával című könyv fordítója.

A budapesti Corvinus Egyetemen diplomáztam és közgazdászként kezdtem a pályafutásom. Amikor realizáltam magam körül, hogy az emberek mennyire nincsenek jól, elkezdtem az önismerettel, a pedagógiával és a természetgyógyászattal foglalkozni.

Homeopata diplomámat a londoni The Centre for Homeopathic Education-nál szereztem, önismeretfejlesztő művészetterapeuta kiképzésemet a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesületnél végeztem.

Az idők során az egészségtudatos élet, a testi-lelki egyensúly,  a vegyszer- és kemikália mentesség  lettek a jelszavaim. Küldetésem, hogy az emberek figyelmét felhívjam az egészségükkel, saját életükkel kapcsolatos lehetőségekre. E célból megalapítottam a homeovilag.hu weboldalt és blogot, valamint lefordítottam a Növénygyógyítás homeopátiával című könyvet magyar nyelvre.

  • Hogyan kérdezzük ki a növényeket? 
  • Növények esetfelvétele és gyógyítása
  • A homeopátiás növénygyógyítás és a bio növénytermesztés kapcsolata
  • Emberi és növényi tünetek párhuzamba állítása
  • Praktikák, trükkök, példák a gyakorlatból

Kapcsolódó információk

Regisztráció

Jelenkezés a tanfolyamra

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.