Homeopátiás segélyvonal

Homeopátiás segélyvonal

Egyesületünk orvosai hétvégén és ünnepnapokon  9 és 14 óra között nyújtanak segítséget telefonos tanácsadás formájában 1996 óta. 

 

FONTOS!

A tanácsadás NEM HELYETTESÍTI a konvencionális orvosi konzultációt és kezeléseket, a higiénés előírásokat, a járványügyi intézkedések betartását.

Amennyiben KORONAVÍRUS-FERTŐZÉSRE utaló tünetei vannak - leggyakrabban láz, köhögés, légszomj - haladéktalanul TELEFONÁLJON HÁZIORVOSÁNAK és kövesse az ő, valamint a járványügyi szakemberek utasításait. 

Ügyeletes homeopata

Jelenleg nincs ügyeleti idő.

Ügyeletes homeopaták a következő hétvégékre

Kovács Gabriella, Dr.

ECH+L
2020. május 30., szombat

Horti Ilona, Dr.

ECH+L
2020. május 31., vasárnap

Soós Beáta, Dr.

B
2020. június 1., hétfő

Velancsics Magdolna, Dr.

B
2020. június 6., szombat

Wéber Katalin, Dr.

ECH+L
2020. június 7., vasárnap

Kovács Gabriella, Dr.

ECH+L
2020. június 13., szombat

Horti Ilona, Dr.

ECH+L
2020. június 14., vasárnap

Székely Izabella, Dr.

ECH, LP
2020. június 20., szombat

Soós Beáta, Dr.

B
2020. június 21., vasárnap

Borbély Katalin, Dr.

ECH L MFHom haziorvos, oxyologus, Funkcionalis Medicina Practitioner
2020. június 27., szombat

Velancsics Magdolna, Dr.

B
2020. június 28., vasárnap

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.