E-learning tanfolyamok

Akció! 70% kedvezmény minden hónapban.

Kényelmesen, otthonról!

Néhány kattintás és saját számítógépéről kísérheti figyelemmel előadásainkat. Saját időbeosztása szerint haladhat a tananyaggal. Vidékről is egyszerűen elvégezheti képzésünket.  

Próbálja ki! 

A tanfolyamokhoz rövid ajánló videókat készítettünk, melyeket az egyes tanfolyamok oldalairól érhet el. Az online csomagokhoz letölthető diajegyzetek és online tudásfelmérő tesztek is tartoznak, melyekkel átismételheti a tanultakat. Az online értékelő kérdőíveken pedig elmondhatja a véleményét az adott képzésről.

Jelentkezés

Az egyes tanfolyamok oldalain található jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhet. Jelentkezését visszaigazoljuk és bekérjük a tanfolyami díjat. A jelentkezést és a tanfolyami díj befizetését követően emailban kapja meg az online előadások megtekintéséhez szükséges információkat.

Elearning keretében végezhető tanfolyamaink

Elmélyülés az állatok birodalmában

E-learning Továbbképző tanfolyam
2021. október 1., péntek2022. január 31., hétfő

Szeretjük őket? Utáljuk őket? Túl sokan vannak? Hiányzik, ha nincs? Hullik a szőrük? Nyáladzanak? Rúg, harap, karmol?

Lényeg a lényeg - mióta emberiség van, azóta háziállata is van. Ezredévek óta együtt élünk velük, szolgálnak, segítenek, törődünk velük és törődnek velünk.

... Tovább

Dr. Resie Moonen tanfolyama

E-learning Továbbképző tanfolyam
Resie súlyos betegségek, pl. autoimmun betegségek és egyéb akut és krónikus állapotok videó eseteit mutatja be hosszú esetkövetéssel. Az esetek között lesznek csecsemők, kisgyermekek és felnőttek esetei is, olyan páciensek videói, akik ásványi és növényi szereket kaptak. Információ... Tovább

Házi kedvenceink gyógyítása homeopátiával

E-learning Továbbképző tanfolyam

Az online tanfolyamon kedvenc állatainkról tanulhatunk homeopata állatorvosoktól. Megtudhatjuk, miben más az állatok klinikai vizsgálata az emberénél.

Az állatok birodalma homeopátiás szemmel

E-learning Továbbképző tanfolyam

A mumbai Joshi házaspár, akik "dinamikus duó"-ként ismertek a világban, 2017 májusában tartottak szemináriumot Budapesten. Az állati szerekről kidolgozott rendszerüket ismerhetjük meg az online tanfolyamon, melynek segítségével jóval egyszerűbben tudjuk felismerni és beazonosítani az állati... Tovább

Jan Scholten tanfolyama - Csodálatos növények - Wonderful Plants

Jan Scholten tanfolyama - Csodálatos növények - Wonderful Plants

E-learning Továbbképző tanfolyam

Jan Scholten 2017. október 6-8 között tartott szemináriumot Budapesten. Online tanfolyamán a  növények homeopátiás rendszerezését ismerheti meg még alaposabban, közvetlenül a mestertől. 

Állati jó szerek

Állati jó szerek

E-learning Továbbképző tanfolyam

2016. október 8-án az egyesület rendszerszemléletben jártas tagjai (dr. Auer Katalin, dr. Bódizs Ildikó, dr. Gál Adrien, dr. Herczeg Márta, Pocsaji Ágnes, Szilágyi Bettina, dr, Tóth János) egynapos tanfolyam keretében fontos ismereteket adtak át az állati birodalomról. 

Antibiotikum: barát vagy ellenség? Lehetőségek a rezisztenciakrízis küszöbén

E-learning Bevezető tanfolyam

Az antimikrobiális rezisztencia (AMR) - a baktériumok, paraziták, vírusok és gombák antimikrobiális szerekkel szembeni növekvő ellenállóképessége már az egész világra kiterjedő súlyos közegészségügyi veszélyt jelent. MOTESZ interdiszciplináris konferencia az MHOE rendezésében.

Fókuszban a szív-érrendszeri kockázat csökkentése

E-learning Bevezető tanfolyam

Hogyan segíthetünk szív-érrendszeri betegeinknek komplementer módszerekkel?

Homeopátia az alapellátásban

E-learning Bevezető tanfolyam

8 részes e-learning előadás-sorozat. Az e-learning keretében meghallgatható bevezető tanfolyamunk elvégzése után képessé válik arra, hogy egyszerűbb akut eseteket sikeresen kezeljen homeopátiával, azonban mélyebb ismeretek elsajátítására, eredményesebb gyógyítás, valamint homeopátiás... Tovább

Anyaszerek, azaz Matridonal Remedies – Az anya ajándékai

Anyaszerek - dr Borbély Katalin tanfolyama

E-learning Továbbképző tanfolyam

2017. február 11-én dr. Borbély Katalin homeopata orvos, háziorvos, sürgősségi szakorvos magával ragadó és lényegre törő előadást tartott gyógyításának ars poeticájáról.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.