E-learning tanfolyamok

Kényelmesen, otthonról!

Néhány kattintás és saját számítógépéről kísérheti figyelemmel előadásainkat. Saját időbeosztása szerint haladhat a tananyaggal. Vidékről is egyszerűen elvégezheti képzésünket.  

Próbálja ki! 

Jelentkezés

Az egyes tanfolyamok oldalain található jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhet. Jelentkezését visszaigazoljuk és bekérjük a tanfolyami díjat. A jelentkezést és a tanfolyami díj befizetését követően emailban kapja meg az online előadások megtekintéséhez szükséges információkat.

A tanfolyamokat 1 hónapig lehet megtekinteni. (Hosszabbítás a tanfolyami díj 50 %-ának befizetése ellenében lehetséges.)

Elearning keretében végezhető tanfolyamaink

Utak és történetek


2023. január 14., szombat2023. június 3., szombat Kedves Tagjaink! Utazásra hívunk Benneteket! 

Az útikalauzok homeopata kollégáink, akik térképet mutatnak nekünk. Megtudhatjuk, hogyan jutottak el a gyógyító szerhez, milyen módszer segítette őket, hogyan gondolkodtak. 

Az előadásokon a történeteken és az... Tovább

Elmélyülés az állatok birodalmában

E-learning Továbbképző tanfolyam
2021. október 1., péntek2022. január 31., hétfő

Szeretjük őket? Utáljuk őket? Túl sokan vannak? Hiányzik, ha nincs? Hullik a szőrük? Nyáladzanak? Rúg, harap, karmol?

Lényeg a lényeg - mióta emberiség van, azóta háziállata is van. Ezredévek óta együtt élünk velük, szolgálnak, segítenek, törődünk velük és törődnek velünk.

... Tovább

Dr. Resie Moonen tanfolyama

E-learning Továbbképző tanfolyam

Ára: Tagoknak: 58.000 Ft, nem tagoknak: 58.000 Ft + 2.500 Ft pártolói tagdíj

Resie súlyos betegségek, pl. autoimmun betegségek és egyéb akut és krónikus állapotok videó eseteit mutatja be hosszú esetkövetéssel. Az esetek között lesznek csecsemők, kisgyermekek és felnőttek esetei is, olyan... Tovább

Házi kedvenceink gyógyítása homeopátiával

E-learning Továbbképző tanfolyam

Ára: tagoknak 10 000 Ft, nem tagoknak 10 000 Ft + 2 500 Ft pártolói tagdíj

Az online tanfolyamon kedvenc állatainkról tanulhatunk homeopata állatorvosoktól. Megtudhatjuk, miben más az állatok klinikai vizsgálata az emberénél.

Az állatok birodalma homeopátiás szemmel

E-learning Továbbképző tanfolyam

Ára: tagoknak 58 000 Ft, nem tagoknak 58 000 Ft + 2 500 Ft pártolói tagdíj

A mumbai Joshi házaspár, akik "dinamikus duó"-ként ismertek a világban, 2017 májusában tartottak szemináriumot Budapesten. Az állati szerekről kidolgozott rendszerüket ismerhetjük meg az online tanfolyamon, melynek... Tovább

Jan Scholten tanfolyama - Csodálatos növények - Wonderful Plants

Jan Scholten tanfolyama - Csodálatos növények - Wonderful Plants

E-learning Továbbképző tanfolyam

Ára: tagoknak 58 000 Ft, nem tagoknak 58 000 Ft + 2 500 Ft pártolói tagdíj

Jan Scholten 2017. október 6-8 között tartott szemináriumot Budapesten. Online tanfolyamán a  növények homeopátiás rendszerezését ismerheti meg még alaposabban, közvetlenül a mestertől. 

Állati jó szerek

Állati jó szerek

E-learning Továbbképző tanfolyam

Ára: tagoknak 20.000 Ft, nem tagoknak 20.000 Ft + 2.500 Ft pártolói tagdíj

2016. október 8-án az egyesület rendszerszemléletben jártas tagjai (dr. Auer Katalin, dr. Bódizs Ildikó, dr. Gál Adrien, dr. Herczeg Márta, Pocsaji Ágnes, Szilágyi Bettina, dr, Tóth János) egynapos tanfolyam... Tovább

Antibiotikum: barát vagy ellenség? Lehetőségek a rezisztenciakrízis küszöbén

E-learning Bevezető tanfolyam

Az antimikrobiális rezisztencia (AMR) - a baktériumok, paraziták, vírusok és gombák antimikrobiális szerekkel szembeni növekvő ellenállóképessége már az egész világra kiterjedő súlyos közegészségügyi veszélyt jelent. MOTESZ interdiszciplináris konferencia az MHOE rendezésében.

Fókuszban a szív-érrendszeri kockázat csökkentése

E-learning Bevezető tanfolyam

Ára: tagoknak 3.000 Ft, nem tagoknak 3.000 Ft + 2.500 Ft pártolói tagdíj

Hogyan segíthetünk szív-érrendszeri betegeinknek komplementer módszerekkel?

Homeopátia az alapellátásban

E-learning Bevezető tanfolyam

Ára: 12.000 FT

8 részes e-learning előadás-sorozat. Az e-learning keretében meghallgatható bevezető előadásunk elvégzése után képessé válik arra, hogy egyszerűbb akut eseteket sikeresen kezeljen homeopátiával, azonban mélyebb ismeretek elsajátítására, eredményesebb gyógyítás, valamint... Tovább

Értjük már az esőembert? - Körkép az autizmusról

E-learning
Értjük már az esőembert?  Körkép az autizmusról

egészségügyi szakdolgozóknak, orvosoknak

Az utóbbi ötven évben az autista esetek száma évi 3-4 %-kal emelkedik, jelenleg a szakemberek 1%-ra teszik az autizmus spektrum prevalenciáját az... Tovább

Autizmus a családban

E-learning
Autizmus a családban

2021-ben “Körkép az autizmusról” címmel előadás-sorozatot szerveztünk orvosoknak és egészségügyi szakdolgozóknak, hogy megismerhessék, jelenleg milyen terápiás lehetőségek léteznek autizmussal küzdő betegeik számára.

Az előadásokon a legmodernebb és... Tovább

Anyaszerek, azaz Matridonal Remedies – Az anya ajándékai

Anyaszerek - dr Borbély Katalin tanfolyama

E-learning Továbbképző tanfolyam

Ára: tagoknak 20.000 Ft, nem tagoknak 20.000 Ft + 2.500 Ft pártolói tagdíj

2017. február 11-én dr. Borbély Katalin homeopata orvos, háziorvos, sürgősségi szakorvos magával ragadó és lényegre törő előadást tartott gyógyításának ars poeticájáról.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.