Siska Ilona, Dr.

Siska Ilona, Dr.

ECH+L
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, XI. ker.
Bejelentkezés: 
06-70-256-3661 (8:00-9:00)

1990-ben szereztem diplomát a Szentpétervári Közegészségügyi Orvosi Egyetemen.

  • 2001-ben orvosi mikrobiológiából szakvizsgáztam.
  • 1997 óta foglalkozom homeopátiával és tagja vagyok a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek. 
  • 2000-ben eredményes vizsgát tettem homeopátiából a Semmelweis Egyetemen, 
  • 2007-ben pedig a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület által szervezett záróvizsgát tettem le klasszikus homeopátiából amelyet a Homeopátiás Európai Bizottság is elismert.
  • 2002 óta veszek részt az orvosok elméleti és gyakorlati homeopátiás képzésében, tartok homeopátiával kapcsolatos előadásokat különböző fórumokon, szakembereknek és nem szakembereknek egyaránt.

Rendelő:

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.