Polineuropátia

Nem olyan régen diagnosztizáltak polineuropátiával, bár nem vagyok cukorbeteg. Nem tudják az okot. Sokat fájnak a lábaim és állandóan zsibbadnak.

Mit tud tenni a homeopatia?
 

Orvos válaszol

Kedves Zoltán!

A homeopátia tud segíteni a polineuropátiás panaszok kezelésében, de csak alapos kikérdezés után lehet terápiát javasolni. (neurológiai vizsgálat és B vitamin komplex és Q10 készitmény is javasolt) Két szinten lehet homeopátiás kezelést javasolni: kb 10 perces kérdőíves kikérdezés alapján ún. akut szert lehet javasolni, illetve kb 1 órás anamnézis felvétel és vizsgálat alapján ún. alkati kezelést is tudunk javasolni. Ehhez forduljon az orvoslistán lévő homeopata orvosainkhoz.

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.