Koronavírus - ingyenes Simile különszám

Külföldi tapasztalatok a pandémiáról

Ebben a Simile különszámban adjuk közre azokat a hasznos cikkeket, videókat, prezentációkat, leveleket, amelyek a COVID-19 homeopátiás kezelésével foglalkoznak. Célunk, hogy minden homeopatához eljussanak azok az ismeretek, tapasztalatok, amelyeket a koronavírus-fertőzött betegeket kezelő kollégáink gyűjtöttek össze a világban, és amelyek segítségünkre lehetnek abban, hogy átvészeljük a pandémiát.

Ezen felül, itt a bevezető után találtok három fontos csatolmányt: a komplementer medicinát gyakorlók eljárásrendjét, a háziorvosi ellenőrzőlistát és a kínai gyógyítási tapasztalatokat összefoglaló könyvecskét.

Vigyázzatok magatokra és másokra!

dr. Radnai Andrea

Csatolmányok
Publikálva dátum: 
Wednesday, March 25, 2020

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.