Meghna Shah - kígyók és más hüllők

Meghna Shahtól, Sankaran iskolájának dékánjától tanulhatunk a kígyókról és más hüllőkről

Mikor: 
Saturday, October 19, 2019 - 09:30
Hol: 

Helyszín: Hunguest Hotel Millenium

Október 19-n  Budapestre látogat Sankaran egyik legközelebbi  munkatársa, tanítványa, a The Other Song Academy dékánja, dr. Meghna Shah, aki a kígyókról, hüllőkről tart egynapos tanfolyamot. Meghna a téma egyik legjobb szakértője, a hüllőkről szóló könyv társszerzője.

Kicsoda Meghna Shah?

dr Meghna ShahDr. Meghna Shah

Egy fiatal, dinamikus, elkötelezett, intelligens és őszinte ember, aki rendkívül intuitív gondolkodású, ugyanakkor érzéke van a kutatásokhoz is. Kiváló vezetői tulajdonságokkal rendelkezik, és óriási jártasságot szerzett a pszichológiában. A homeopátia lelkes híve, és 10 éven át dr. Rajan Sankarannál tanult, valószínűleg az egyik legjobb homeopátiás szakember és tanár a fiatal generációban ...

tovább: http://www.theothersong.in/our_team/dr-meghna-shah/

Időpont: 2019.10.19. szombat, kezdés 9:30
A tanfolyam ára: 22 900 forint - ezen a tanfolyamon nem lehet kedvezményeket igénybe venni
Helyszín: Hunguest Hotel Millenium
1089. Budapest Üllői út 94-98.
 

Csatolmányok: 

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.