Homeopátiás Miazmatikus Arcelemzés Műhely

HFA-Műhely (Homeopathic Facial Analysis)
a sikeres alkati/krónikus szerfelíráshoz
Műhely-sorozat 2018.

Mikor: 
2018. február 18., vasárnap
Hol: 

Budapest, Gazdagréti tér 5.
Jelentkezési határidő: 2018. febr. 14.
A tanfolyam díja: 36.000 ft/ 3 alkalom

Kedves HFA iránt érdeklődő Kollégák!

Szeretettel hívom azon kollégákat a 2018-ös Műhely sorozatra, akik szeretnének megismerkedni a HFA-módszerrel. A Műhelyen az alaptanfolyami Mester előadáson elhangzottakat bontjuk ki részletesebben.

A módszer hahnemanni alapelveken nyugszik, kiegészítve a domináns miazma meghatározásához alkalmazott arcvonások elemzésével (nem keverendő a Schüssler sók arcelemzésével). A HFA felismerése szerint a miazma nem más, mint belső eneregiatípusunk által meghatározott védekező mechanizmus. A háromféle energia korrelál Hahnemann három alapmiazmájával, ugyanakkor a miazmákra nem mint betegségekre tekint (szifilisz, pszóra, szikózis), hanem védekező erőre, mely stressz esetén oltalmazza a szervezetet. Túlzott stressz hatására azonban már nem képes a feladatra, melynek krónikus betegség a következménye. A krónikus betegséget az a homeopátiás szer tudja enyhíteni, mely a tüneti totalitáson túl passzol a miazmához, vagyis a szervezet energiatípusához, ezáltal kiegyensúlyozza a szervezetet.

A módszer tapasztalatokon alapuló kutatás eredménye, a kutatást az Ausztrál Victorian College of Classical Homeopathy igazgatója, Grant Bentley folytatja1999-től.

Bővebb információk a módszer honlapjánhttp://vcch.org/content/what-hfa

A Műhely 3 napos:

  • 2018. február 18.  10:00 - 16:30-ig
  • 2018. március 25.   10:00 - 16:30-ig
  • 2018. április 15.   10:00 - 16:30-ig

A Műhely-sorozat díja: 36 000.- Ft.

Rövidesen küldjük a részletesebb programot.

Javasolt felszerelések: digitális kép készítésére alkalmas eszköz, kézitükör, laptop repertorizációs programmal vagy könyv repertórium.

A tanfolyamot vezeti: dr. Heiczman Ágnes

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!