Kezdő alaptanfolyam - IV. blokk

nov
25
nov/25 08:00 - nov/26 18:00
Megbeszélés alatt...

Homeopátiás gyógyszerismertetések és gyakorlati alkalmazásuk. Akkreditációs szám: PTE ÁOK/ 2016.I./00005. 

Mikor: 
2017 nov 25 - 08:00 - 2017 nov 26 - 18:00
Hol: 

Megbeszélés alatt...

A Kezdő tanfolyam fő témája a homeopátia alapelvei és a leggyakoribb akut betegségek önálló vagy kiegészítő homeopátiás kezelése.

A tanfolyam elvégzése során  már kezébe kapja azt a tudást, melynek segítségével az akut lázas állapotok, hurutos betegségek, torokgyulladás, köhögés, hasmenés  gyermekkori fertőző betegségek  kezelésekor biztosan választhat homeopátiás szert betegeinek. A mindennapokban előforduló sérüléseknél, valamint a perioperatív időszakban, várandósság, szülés és szoptatás alatt is hatékony támogatást tud nyújtani a homeopátiás gyógyszerekkel. Gyermek- és felnőtt háziorvosi munkája során, illetve egyéb praxisokban a homeopátiával elért sikerek a gyógyítás új perspektíváit nyitják meg Önnek és pácienseinek is.

Megismerkedhet a homeopátiás gyógyszerészet, a tünettan és esetkövetés alapjaival, a leggyakrabban alkalmazott homeopátiás gyógyszerekkel, az adagolás és potenciaválasztás szabályaival. A gyógyulás törvényszerűségeinek megismerése nagy segítséget nyújt orvosi tevékenysége során. Képes lesz eligazodni a különböző homeopátiás irányzatok között. A tanfolyam végéhez közeledve rövid betekintést kap a krónikus betegségek kezelésébe és a repertorizálásba, valamint megismerheti a homeopátiával kapcsolatos 

További részletek a tanfolyam adatlapján.

Lépjen kapcsolatba velünk

  • Levélcímünk: 1506 Budapest Pf. 59.
  • Iroda és rendelő: 1118 Budapest, Gazdagréti tér 5.
  • 3-as sz. háziorvosi rendelő
  • Irodaidő: szerda 8-13 h, csütörtök 15-20 h
  • Telefon: +36-30-4005069
  • Email: iroda@homeopata.hu

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!